Kuntosali

Katso kuntosalien ja liikuntasalin varaustilanne TÄSTÄ

KUNTOSALI LEMI

KUNTOSALI SUOMENNIEMI

KUNTOSALIT JA LIIKUNTASALI SAVITAIPALE

Kuntosaliharjoittelu

Kuntosaliharjoittelu lisää liikkuvuutta, ryhtiä ja lihasvoimaa. Siksi tarjoamme asiakkaillemme kuntosalin käyttöoikeuden koko hoitojakson ajaksi. Toimipisteidemme kuntosaleille pääsee jokaisena viikonpäivänä ja Savitaipaleen kuntosalille ympäri vuorokauden.

Laadimme sinulle henkilökohtaisen, turvallisen ja yksilöllisen harjoitteluohjelman ja opastamme harjoituslaitteiden oikeaan käyttöön. Sinun on myös mahdollista varata kuntosali yksityiseen käyttöösi.

Asiakaspalvelumme kertoo sinulle mielellään lisää kuntosalin käyttömahdollisuuksista ja Oma Treenari paketeista

Maksuvälineinä käyvät  EAZYBREAK, EDENRED, SMARTUM ja E-PASSI ja voit ostaa kerta- tai sarjalippuja sekä kuukausikortteja. Kuntosaliohjauksen ja kuukausikortin antaminen läheisellesi on myös erinomainen lahjaidea.

Savitaipaleella asiakkaiden käytössä on kolme kuntosalia: Yläsali (Kuntovintti) ja Alasali ja liikuntasali/kiertoharjoittelusali. Savitaipaleen kuntosalien varusteluun kuuluvat Cybex-, Normann-, Keiser-, Hur-, Concept-laitteet, Gymlecon kiertoharjoittelulaitteisto ja  spinningpyörät, painot, kahvakuulat ja jumppapallot- ja matot sekä toiminnallisen harjoittelun välineistöä.

Savitaipaleen salilla voit pelata myös pöytätennistä.  Tiloissa on lepohuone ja lisää ryhmäpukeutumistiloja, jotta viihdyt paremmin.

Näillä on hyvä aloittaa

Kuntosaliohjaus ja 1 kk salikortti (70 €)